Skills is een vakkundig en betrouwbaar timmerbedrijf dat diverse onderhouds- en timmerwerkzaamheden voor u kan uitvoeren.


Het bedrijf Skills waar ik sinds 1994 werkzaam ben is in 2007 onder mijn leiding verdergegaan.

Ik heb ruime ervaring in het maken van timmerwerk op maat, waarbij het werken met hout mijn passie is. Een specialiteit van Skills is het vervaardigen van houten aanbouwen en schuren.

Zowel kleine klussen als grote verbouwingen en timmerwerken kan ik voor u verzorgen. Ik kan daarbij een beroep doen op een vast netwerk van andere specialisten zoals elektriciëns, loodgieters, stukadoors etc. Daardoor kan ik altijd een totaalpakket aanbieden.


Als klant heeft u vanaf het maken van de offerte tot aan oplevering van het werk te maken met één persoon. Daardoor is de communicatie altijd helder en persoonlijk. Bovendien wordt het werk pas gestart als u er 100% aan toe bent, en wordt er opgeleverd als u 100% tevreden bent.


Skills werkt bovendien voor diverse bedrijven en vereniging van eigenaars, en regelt daar het onderhoud en loopt storingsdiensten in de avonduren en weekenden. Het is mogelijk hiervoor een contract af te sluiten, zodat er altijd  één aanspreekpunt is om storingen op te lossen. Een impressie van al reeds uitgevoerde werkzaamheden vindt u ook op deze website.


Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Tot Skills!


Marcel Tervoort